Venecijaner_interna.jpg

Venecijaneri

Venecijaneri se izrađuju od aluminijumskih profila i predstavaljaju odličnu zaštitu od sunca.

Venecijaneri predstavljaju elegantno i efikasno, a uz to i jeftino rešenje za zasenjivanje prostorija. Njihova cena je, u odnosu na bilo koje druge roletne ili zavese - simbolična.
Osim što Vas štite od sunca, venecijaneri će sprečiti i poglede znatiželjnih komšija ili prolaznika u vaš dom.
Moderan dizajn sa mogućnošću izbora više od 40 boja omogućavaju da Vaš prostor oplemenite i date mu novu dimenziju. 
Venecijaneri se vrlo jednostavno montiraju na stakleni deo krila, tako da funkcionalnost prozora ostaje potpuna.

Kako uzeti meru za venecijaner?
Dimenzija stakla ŠxV za svako krilo prozora pojedinačno. Meru uzimati od lajsne do lajsne, a zatim širinu umanjiti za 3 milimetra kako venecijaner ne bi zakačivao za lajsne pri podizanju i spuštanju. Potrebno je naglasiti na koju stranu venecijanera (levo ili desno) želite da bude palica i kanap za podizanje. Obično se stavlja na suprotnu stranu od kvake. Takođe je potrebno navesti boju stolarije (s obzirom na to da kutiju venecijanera izradjujemo u beloj, sivoj i braon boji) i oblik lajsne krila prozora (ravna ili kosa - zaobljena) kako bi Vam pripremili adekvatan pribor za montažu.

Kako montirati venecijaner?
Montaža venecijanera je vrlo jednostavna. Traje od 5 - 10 minuta, nije Vam potrebno nikakvo "majstorsko" znanje, a od alata Vam je potreban samo električni ili aku odvrtač - bušilica. Detaljno odštampano uputstvo za montažu dobićete pri isporuci venecijanera.


Izbor boja možete pogledati ovde. Cena je ista za sve boje.

Powered by WebExpress
129726266 googledcc7204c1ea9e833.html